WETRINSKY

Poletje 2020 je na dvorišče Vetrinjskega dvora prineslo prve sunke svežega wetra. Verjamemo, da kulturno zatišje povezano z ukrepi in omejitvami zaradi koronavirusa napoveduje bolj wetrovno pomlad 2022 s postopnim stopnjevanjem sunkov, ki nam bodo vrnili druženje in dogajanje. Kako zelo se veselimo dne, ko bomo iz omare potegnili plesne čevljce in se z nasmehom na obrazu napotili proti centru mesta. Ko bodo konci tedna ponovno v znamenju prijateljev, plesa in dobre glasbe. 
Wetrinsky Café živi čez dan in ponuja lokalno praženo specialty kavo in z vitamini polne osvežilne pijače. Dvorišče nudi dovolj miru za odklop in prijateljske klepete, pa tudi za razmišljanje ali kreativno delo. Ko pa svetlobo sončnih žarkov zamenjajo luči, se ploča počasi obrne. Jakost glasbe se nekoliko dvigne, kavarniško ponudbo pa izpodrinejo izbrana vina, kraft piva in cocktaili. Ob večerih zaživi Klub Wetrinsky, ki ponudi sproščeno druženje, klubske dogodke in raznolike kulturne vsebine.

WETRINSKY

Poletje 2020 je na dvorišče Vetrinjskega dvora prineslo prve sunke svežega wetra. Ti so se lepo stopnjevali tudi v letu 2021 in kljub oviram prinesli kar nekaj dogajanja in dobre volje. Verjamemo, da trenutno kulturno zatišje, povezano z omejitvami zaradi koronavirusa, napoveduje bolj wetrovno nadaljevanje leta, s postopnim stopnjevanjem sunkov, ki nam bodo vrnili druženje in dogajanje. Kako zelo se veselimo dne, ko bomo iz omare potegnili plesne čevljce in se z nasmehom na obrazu napotili proti centru mesta. Ko bodo konci tedna ponovno v znamenju prijateljev, plesa in dobre glasbe, omejitve zaradi korone pa samo grenak spomin.

Wetrinsky Café živi od 17.00 naprej in ponuja lokalno praženo specialty kavo in z vitamini polne osvežilne pijače. Dvorišče nudi dovolj miru za odklop in prijateljske klepete, pa tudi za razmišljanje ali kreativno delo. Ko pa svetlobo sončnih žarkov zamenjajo luči, se ploča počasi obrne. Jakost glasbe se nekoliko dvigne, kavarniško ponudbo pa izpodrinejo izbrana vina, kraft piva in cocktaili. Ob večerih zaživi Klub Wetrinsky, ki ponudi sproščeno druženje, klubske dogodke in raznolike kulturne vsebine. Vabljeni k odkrivanju našega programa – veselimo se vaše družbe!